Proiecte

Experiența

Proiectele noastre

Centrul de reciclare creativă.

Grădinița Equilibrum încheie parteneriate cu agenți industriali, colectează și depozitează de la aceștia materiale reciclabile, de diferite texturi, mărimi, proprietăți ( carton, hârtie, plastic, textile etc). Aceste materiale sunt folosite ulterior în activitatea didactică, în experiențele de învățare ale copiilor. Știm că stereotipiile, prefabricatele ucid creativitatea copiilor și le inhibă dezvoltarea individualității prin uniformizare, de aceea, în grădinița Equilibrum copiii sunt încurajați să își construiască propriile jucării-mijloace prin care descoperă, interpretează și exprimă lumea.

Transformă școala rurală!

Este proiectul de suflet al grădiniței Equilibrum. Prin intermediul consilierii manageriale, administrative și formării gratuite a cadrelor didactice din mediul rural, de către specialiștii Equilibrum, ne propunem să contribuim la o șansă acordată copiilor din mediul rural de a avea acces la spații de învățare prietenoase, cu investiții minime, rezultat al colaborării comunităților de care aparțin. De asemenea, ne dorim să întoarcem acestor comunități din experiența de formare națională și internațională a personalului Equilibrum. Investim timp, cercetare, documentare, practică și mentorat în profesorii din mediul rural, pentru o Românie cu mai multe șanse ale copiilor la învățarea de calitate!

Ateliere tematice familiale.

Sfârșitul de săptămănă reprezintă pentru familii ocazia de a se bucura de natură, timp împreună, activități recreative, hobby-uri. Pentru că ne gândim să ușurăm documentarea părinților cu privire la aceste activități, am gândit o serie de ateliere tematice, care să implice lucrul în echipă, copil-copil, copil-adult, adult-adult, pe domenii de cunoaștere variate. La aceste ateliere sunt invitați să participe specialiști, practicieni, profesioniști din domenii diferite, pentru scurte și relaxante momente de consiliere și orientare în educația, creșterea și îngrijirea preșcolarilor.

Grădinița Equilibrum

Telefon

+40 724 064 503
+40 724 862 068

Email

contact@gradinitaequilibrum.ro

Adresă

Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Sector 1, București

Ai nelamuriri?

Intreaba-ne aici