Trecerea frontierei: între natură și tehnologie!

Grădinița Equilibrum - Programează chiar acum o vizită! Te așteaptă un model inovativ de educație preșcolară !


📍Locuri disponibile pentru anul școlar 2024-2025:

✅ Grupa Mare, Flori 1: 8 locuri;
✅ Grupa Mare, Flori 2: 0 locuri;
✅Grupa Mijlocie, Muguri 1: 0 locuri;
✅Grupa Mijlocie, Muguri 2: 15 locuri;
✅Grupa Mică, Lăstari: 7 locuri;
✅Grupa Mare- Creșă, Semințe (2 ani): 4 locuri;
✅Grupa Mijlocie- Creșă, Raze (1-2 ani): 12 locuri.

Fa o programare!

Lasa-ne datele tale si
te vom contacta noi

Despre noi

Cine suntem și ce oferim?

* (Vacanță în perioada: 15 August - 4 Septembrie)
 - O echipă de practicieni cu experiență în pedagogie și management educațional;
- Curriculum românesc, adaptat principiilor abordării educaționale Reggio Emilia;
 - Cadre didactice și personal nedidactic calificate;

– Program scurt: 8.30-13.30, program lung: 8.30-18.00;
– Educație STEAM, interdiscipinară;
– Activitatea educațională desfășurată 60% indoor și 40% outdoor;
– Bucătărie proprie;
– Centru de reciclare creativă și ateliere tematice familiale;

Gradinița este organizată pe 4 grupe, astfel:

Seminte

2-3 Ani

LĂSTARI

3-4 Ani

MUGURI

4-5 Ani

FLORI

5-6 Ani

Serviciile Noastre

Program scurt 8.30-13.30

Acest tip de program include următoarele servicii: mic dejun (snack fructe/legume), activități de învățare, limba engleză integrată zilnic în activitățile de învățare, prânz.

Program lung 8.30- 18.00

Mic dejun (snack fructe/legume), activități de învățare, limba engleză integrată zilnic în activitățile de învățare, prânz, rutina de somn, gustare, activități de fixare, de învățare remedială și de evaluare,  un opțional la alegere

Servicii adiționale

1. Servicii incluse in pachet: Limba japoneză, pian, dezvoltarea calităților motrice-Pilates for Kids, dezvoltarea socio-emoțională, robotică, educație financiară și pentru societate
2. Ateliere de weekend, tematice, pentru familiile copiilor școlarizați în gradinița Equilibrum.

Alte tipuri de servicii:

De ce Gradinita Echilibrum?

Libertate de explorare
Învățare interdisciplinară, integrată
Animale de companie crescute și îngrijite în grădiniță
Integrarea mijloacelor tehnologice în procesul de învățare
Mini ateliere de artă în fiecare sală de activități

Cum mă pot înscrie?

5 Pași simpli:

Stabilirea unei intalniri

Clarificarea tuturor neclarităților

Crearea unui plan educațional

Identificarea nevoilor copilului

Finalizarea înscrierii

Fă o vizită virtuală în grădinița Equilibrum

[foobar]

Tur Virtual realizat cu ajutorul UniVRse

Nu știi cum să începi?

Obține o soluție completă

Locația Noastră

Telefon

+40 724 064 503
+40 724 862 068

Email

contact@gradinitaequilibrum.ro

Adresă

Bulevardul Expoziției, Nr. 2, Sector 1, București

[foobar2]

Ai nelămuriri?

Intreabă-ne aici

Gradinita Nordului | Gradinita Specializata Pentru Structura STEAM

  Gradinite Nordului sunt astăzi o prezență firească în peisajul Bucureștean, cu o ofertă variată. La fel ca și competitorii săi, GradinitaEquilibrum.ro încearcă să atragă atenția printr-o ofertă educațională și prin integrarea unor programe dezvoltate în vestul Europei. Iar raportarea către vest se face dint-un motiv elementar: acolo a început această formă de educație. Astfel, în timpul revoluției din 1848, în Germania s-a născut un curent reformator ce s-a concentrat și pe educație.
  Friedrich Froebel, fiul unui pastor, a urmat Universitatea din Jena și a studiat sub pedagogul elvețian Johann Heinrich Pestalozzi. După terminarea studiilor, Froebel formulează conceptul ce a stat în spatele înființării grădinițelor. Froebel evidenția în lucrările sale că mamele ar trebui să joace un rol principal în educația copiilor lor. Probabil că cea mai importantă deosebire față de sistemul educațional de astăzi este cea legată de sistemul educațional puse în practică la gradinite Nordului.

  Activitățile academice erau inexistente, accentul punându-se doar pe dobândirea normelor sociale de educație. Astfel, prioritare erau hrănirea și îmbrăcarea copiilor iar cele mai complexe informații ce atingeau curiozitatea copiilor erau furnizate de studiul naturii. Un pic cam departe de conceptele îmbrățișate astăzi de oferta educațională oferită astăzi de gradinite Nordului. Rolul statului era atunci inexistent, și așa a rămas până după cel de-al doilea război mondial.
  Începând cu anii 60 ai secolului trecut rolul grădinițelor în societate a căpătat mai multă valoare, fiind elaborate noi programe educaționale ce se adresau acum unei educații de masă, unde erau incluși și copii proveniți din clasa muncitoare. În țările nordice, ca Suedia și Danemarca, ideea a început într-o mișcare care punea accent pe jocul condus de copii, cu adulții servind ca facilitatori. Astăzi, grădinițele europene variază în multe feluri, de la numărul de copii din fiecare sală de clasă până la diversitatea personalului.

De ce alegi din oferta gradinite Nordului o gradinita Sector 1?

  Gradinite Nordului scoate în evidență Gradinita Sector 1 nu este un garant al succesului educațional al copilului dumneavoastră, avem însă o sumă de premize care cu greu se întâlnesc în alte zone din București. Astfel, în sectorul 1 și cu precădere în partea de nord a acestuia întâlnim cartiere exclusiviste unde un procent semnificativ de oameni au disponibilitatea morală și financiară de a investii în educația copilului. În mod natural, existența acestei disponibilități atrage și dezvoltarea ofertei educaționale.
  Nordul capitalei este deasemenea cunoscut ca fiind populat cu numeroase clădiri de birouri unde companiile multi-naționale își au sediul. Și pare o idee bună să aveți grădinița copilului în vecinătatea locului de muncă. Astfel, dimineața puteți face o escală înainte de începerea activității de birou și să vă lăsați copilul la grădiniță. Iar la sfârșitul zilei puteți pleca împreuna spre casă, povestind liniștit în mașină ce a făcut fiecare la „serviciul” său!

  Un alt criteriu deosebit de important este dat se securitate. Bucureștiul este un oraș, din fericire, lipsit de incidente majore ce atentează la siguranța locuitorilor săi. Dar trebuie subliniat faptul că în sectorul 1 au fost raportate cele mai puține incidente de perturbare a liniștii publice. Din acest motiv, multă lume caută o gradinita Sector 1, conștienți fiind de faptul că o educație sănătoasă se poate face în primul rând într-un mediu sănătos.
  Bineînțeles că preferințele și nevoile copiilor trebuie luate în considerare atunci când alegeți o grădiniță. Este important să știți cum este școala și ce fel de mediu oferă. Și părinții ar trebui să întrebe despre reputația personalului școlii, a cărui experiență a fost pozitivă sau negativă. Mediul grădiniței are un impact mare asupra dezvoltării copilului. Părinții își doresc copilul să se simtă apreciat, iubit și cunoscut. Mediul grădiniței are un impact semnificativ asupra dezvoltării ulterioare a copilului.

Avantajele nebănuite ale unei gradinita soseaua Nordului

  Gradinita soseaua Nordului oferă un avantaj competitiv greu de egalat: acestea sunt foarte potrivite pentru cei ce locuiesc în afara orașului dar doresc ca educația copilului să se desăvârșească în capitală. În acest fel, copii pot beneficia atât de atmosfera urbană de la grădiniță cât și de cea extra-urbană, unde se bucură de confortul și spațiul oferit de o locuință în afara orașului.
  În zilele noastre a devenit un fapt comun ca întreaga familie să plece împreună dimineața spre oraș și să se reunească din nou la sfârșitul zilei, după ce fiecare și-a bifat obligațiile cotidiene. Iar amplasarea în imediata vecinătate a intrării în oraș facilitează acest nou tip de viață, oferind călătoriilor zilnice predictibilitate. Cu toate acestea călătoria spre casă poate fi uneori un coșmar. Așadar, cum poți face naveta cu un copil obosit, plictisit sau suprastimulat și să supraviețuiești pentru a o lua de la capăt mâine?

  Astfel, la plecarea de la gradinita soseaua Nordului asigurați-vă că aveți la îndemână un snack, nimeni nu se poate înțelege cu un copil flămând. Apoi, pe toată durata călătoriei faceți conversație cu cel mic. Dar cum știm că mulți copii preferă răspunsuri monosilabice la întrebările adulților, avem o opțiune mai distractivă: apelați la jocuri! „Spion cu ochiul meu” stimulează atenția la detalii și ajută, de asemenea, dezvoltarea capacităților de exprimare și a atenției.
  Jocul plăcuțelor de înmatriculare implică nominalizarea unei litere, apoi găsirea unei plăcuțe de înmatriculare care include acel personaj. Povestirea în colaborare este o modalitate creativă prin care întreaga mașină poate contribui și construi pe baza unei povești. Ați putea începe cu o idee de unde povestea începe, urmând ca fiecare să adauge pe rând noi și noi capitole. O astfel de poveste poate acoperii mai multe zile, având desfășurări diferite funcție de starea de spirit a familiei.